Pljačkaš amater: Srbin hteo da ukrade janku u butiku u Italiji, ali je napravio ovaj pogrešan korak

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

11.11.2019

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Dragović (33), srpski državljanin, uhapšen je 2. novembra nakon što je ukrao „armani“ jaknu od 150 evra u prodavnici u Vičenci, preneli su lokalni mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako su naveli, razbojništvo se dogodilo kada je Dragović otišao u jedan butik u kupovinu.

- Kada je ušao u prodavnicu, pikirao je „armani“ jaknu. Jakna je imala nekoliko sigurnosnih pločica - zujalica, a on je uspeo samo jednu od njih da skine - preneli su mediji i dodali:

- Ili je bio nespretan, ili nije video da jakna ima više sigurnosnih zujalica. Prilikom izlaska iz prodavnice, on je počeo da pišti, pa ga je obezbeđenje zaustavilo.

Prema navodima italijanskih medija, uhapšeni Srbin živi u toj zemlji, osuđivan je i nezaposlen.

- Umesto da prizna krivicu, on je reagovao veoma burno kada mu je obezbeđenje prišlo. Napao ih je, a jednog radnika je nekoliko metara vukao po podu. Međutim, drugi je uspeo da savlada razjarenog kradljivca i da ga zadrži do dolaska policije - naveli su mediji i dodali da je lopov uhapšen, a jakna vraćena u radnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading