Potraga za Alanom Kožarom koji se krije u Španiji: Smrt barskog kriminalca naručio odbegli mafijaš?

Autor:

Hronika

11.11.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala tragaju za Alanom Kožarom, vođom jednog od barskih klanova, kako bi bio saslušan u okviru istrage o ubistvu Jovana Klisića i ranjavanju Velizara Gardaševića.

RepublikaFoto: youtube.com/Barinfo Tv
Mafijaški obračun u kom je stradao Jovan Klisić

- Policija Kožara još uvek zvanično ne sumnjiči za ovaj zločin, ali proverava da li upravo on stoji iza njega s obzirom na to da su njegovi saradnici osumnjičeni za planiranje atentata na Gardaševića pre nekoliko meseci u restoranu "Savoja", istom u kom je sada Klisić likvidiran - rečeno je Danu u crnogorskoj policiji. Kako se dalje navodi, policija ima operativna saznanja da se Kožar krije u Španiji i uskoro bi se moglo očekivati njegovo hapšenje.

Klisić je ubijen dok je ispred "Savoje" ulazio u blindirani automobil, kada su napadači zapucali iz kola u pokretu. On je bio visokopozicionirani pripadnik klana koji godinama ratuje sa kriminalnom grupom pokojnog Luke Đurovića. Kada je Đurović pod misterioznim okolnostima stradao u udesu, navodno ga je nasledio upravo Alan Kožar. Interesantno je i da je samo osam dana pre ubistva Klisića u Amsterdamu ranjen Lukin brat Jovan Đurović.

Inače, za Kožarom je već raspisana poternica zbog optužbi da je organizovao ubistvo Slobodana Šaranovića. Šaranović je stradao u ratu sa klanom Luke Bojovića, koji robija upravo u Španiji, gde se Kožar navodno krije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading