Ne dolazi u Srbiju! Bivša supruga Dragoja koji je označen kao likvidator Jelene Marjanović u strahu od hapšenja?

Autor:

Hronika

08.11.2019

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudu u Kraljevu juče je trebalo da bude održano i ročište u sudskom sporu između Dragoja Milinkovića (44) i njegove bivše supruge Violete oko kuće i imovine u Vrnjačkoj Banji, čija je vrednost procenjena na oko 900.000 švajcarskih franaka.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam//Dragoje Milinkovic
Jelena Marjnović / Dragoje Milinković

- Ročište je odloženo na zahtev Violete Milinković Mitrović, koja inače živi u Švajcarskoj, a koja je, navodno, bila sprečena da dođe. Nije isključeno da se ona uplašila dolaska u Srbiju jer strepi da će biti uhapšena zbog anonimnog pisma - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Podsećamo, Dragoje Milinković  iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu označen kao direktni izvršilac likvidacije pevačice Jelene Marjanović (33), uhapšen je preksinoć u Beogradu! Milinković je odmah upućen na robiju, ali ne zbog zločina u Borči, već zbog prevare stare nekoliko godina!

Milinković je odmah upućen na izdržavanje zatvorske kazne  u Kazneno-popravni zavod (KPZ) za maloletnike u Valjevu.

Oko Dragoja Milinkovića proteklih dana digla se velika prašina jer je u anonimnom pismu koje je u sud stiglo iz Švajcarske označen kao ubica Jelene Marjanović. U pismu se navodi da ju je ubio po nagovoru pevačicine svekrve Zorice Marjanović, kod koje je dolazio na seanse.

Dragoje je pre hapšenja u izjavi Srpskom telegrafu rekao da je sve to izmišljotina njegove bivše supruge Violete. - Ovo nije prvi put da ona izmišlja takve stvari. Ja se sudim s njom oko imovine, a ona je svedočila protiv mene u Švajcarskoj zbog utaje poreza - rekao je tada Milinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading