Zorici Marjanović pozlilo zbog anonimnog pisma: Upitno je njeno dalje svedočenje jer je pod ogromnim stresom

Autor: Informer, Republika

Hronika

07.11.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoranova majka Zorica Marjanović doživela je veliki stres i šok juče kad je saznala da ju je autor anonimnog pisma, koje je poslato u Viši sud u Beogradu, označio kao nalogodavca Jeleninog ubistva.

RepublikaFoto: Zorana Jevtić/Adria media
Zorica Marjanović

Njen sin Zoran je rekao da mu je muka od ove bolesne škrabotine koja je pristigla u sud i da sve što se dešava u vezi njegove porodice predstavlja "crvenu zonu".

- Pozlilo joj je posle poslednjih izmišljotina i kleveta, planiramo da je odvedemo na lekarski pregled. Ovo sve je već "crvena zona"! U toj bolesnoj škrabotini od pisma iznete su teške optužbe protiv moje majke, zbog čega joj je ozbiljno narušeno zdravlje i sad se dovodi u pitanje da li će biti sposobna da svedoči u nastavku suđenja. Prvi put u životu sam čuo za ime tog Dragoja Milinkovića koji se pominje u pismu kao ubica. Takođe, i moja majka - rezignirano tvrdi Marjanović i pita se:

- Može li neko da mi odgovori da li će od sada svako moći da dostavlja sudu nepotpisano pismo i preko naše grbače se razračunava sa nekim ili da se sveti, a da se tome pridaje legitimitet? Da li to znači da u narednom periodu možemo da očekujemo na stotine anonimnih pisama, sa raznim teorijama zavere i novim lažima, koja će biti razmatrana? Pa na šta smo to spali?

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović

Posle poslednjih optužbi na račun njegove porodice, Marjanović je najavio da će preko svojih advokata podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog pošiljaoca pisma zbog klevete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading