Zovu ga ubicom Jelene Marjanović, a evo gde će Dragoje iz Priboja da robija!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

07.11.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoje Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i spoveden u Kazneno popravni zavod (KPZ) za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragoje Milinkovic
Dragoje Milinković

Sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

On će kaznu izdržaveti u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjveu ili Višeg suda u Užicu.

Dragoje iz Priboja posao poznat javnosti pre dva dana, jer je pomenut u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu iz Švajcerske pred početak suđenja jedinom, opTuženom za ubistvo Zoranu Marjanoviću.

Ovaj biznismen iz Priboja juče je medijima izjavio da mu sve to smešta bivša supruga kako bi se dočepala njegove imovine.

Podsetimo, Dragoje Milinković je u anonimnom pismu koje je pristiglo u sud tokom iznošenja odbrane Zorana Marjanovića u slučaju ubistva njegove supruge Jelene, označen kao navodni ubica. Prema sadržaju pisma, ubistvo Jelene Marjanović naručila je njena svekrva Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading