U Mirijevu ponovo zapaljena kola na parkingu: Stanari sumnjaju da tu živi NEKO INTERESANTAN

Autor: blic.rs

Hronika

06.11.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija dva zapaljena automobila u Mirijevu, u Ulici Ljubiše Miodragovića, dogodila se u noći između ponedeljka i utorka oko 3 sata posle ponoći, a pored štete na vozilima, u obližnjoj zgradi popucali su prozori na nekim stanovima u prizemlju, rekli su stanari za "Blic".

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Ova dva automobila nalazila su se na parkingu tik uz zgradu kod broja 5V, a za sada se ne zna kako je do eksplozije došlo.

- Popucali su prozori na većini stanova u prizemlju. Zgrada je krenula da gori kod ulaznih vrata, bilo je haotično, ljudi su izlazili iz stanova da pomere svoja kola - rekao je jedan od obližnjih stanara V.S. za "Blic".

Na lice mesta izaši su vatrogasci kako bi lokalizovali požar, a zatim i policija.

Takođe kako je V.S. ispričao, "pre pola godine otprilike u istom delu ulice na svim automobilima na parkingu izbušene su gume, i tada je zapaljen jedan automobil".

- Sa mog prozora mogli su da se vide dim i vatra, a tome je prethodila snažna eksplozija. Vatrogasci su došli vrlo brzo, posle nekih 7-8 minuta, prvo jedno, a posle jednog minuta i drugo vozilo i lokalizovali su pozar - rekla je stanarka M.M. za "Blic".

Ona je takođe dodala, da je u istoj ulici, samo u zgradi pored, prošle godine u aprilu bio vatreni obračun rano ujutru.

Sve govori u prilog, a i stanari su tako objasnili, da u nekoj od obližnjih zgrada živi "neko interesantan", budući da se incidenti vrlo često ovde dešavaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading