Monstrumi iz Zemuna: Srednjoškolac poveo tatu i njegove prijatelje, pa kod škole krvnički tukli dečake

Autor: kurir.rs

Hronika

06.11.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik četvrtog razreda Politehničke škole u Zemunu O. Đ. (18) krvnički je pretukao sa svojim ocem P. Đ. (47) i njegovim prijateljima učenika ove škole M. O. i nekoliko njegovih vršnjaka, koji ne pohađaju ovu ustanovu, tvrdi J. K. majka jednog od prebijenih dečaka A. K.!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako kaže, incident se dogodio prošle srede, 30. oktobra, u popodnevnim časovima, kod sporedne kapije škole.

- U tu školu ide najbolji drug mog sina, on je tog dana pozvao moje dete i još nekoliko drugara i zamolio ih je da dođu jer je dobio informaciju da će ga O. Đ. napasti posle škole. Oni su došli i stajali su pored kapije kad se tu zaustavio crni "audi", iz koga su istrčale tri starije osobe i taj učenik i nasrnuli su na njih - priča naša sagovornica.

Dodaje da su ih krvnički udarali, šutirali, gazili po glavi, kao i da su neki drugari uspeli da se razbeže.

- Druga mog sina su onesvestili, počeo je da krklja, ali oni su nastavili da ga batinaju. Taj monstrum od oca, kad je video šta je uradio, povratio se i izvukao jezik onesvešćenom dečaku i rekao ovoj deci da zovu Hitnu pomoć, a oni su pobegli i odvezli se - uznemirena je J. K.

Kaže da je slučaj prijavljen policiji i da su deca bila na lekarskim pregledima, a da je otac dečaka koji ih je pretukao dobio tri godine uslovno, što je, ocenjuje ona, sramno:

- To je sramna kazna! To bi trebalo okarakterisati kao pokušaj ubistva, a ne kao nanošenje povreda. Sramno za tog javnog tužioca - zaključila je majka.

PROFESORKA POZVALA POLICIJU

J. K. dodaje da M. O., drug njenog sina, nije imao ranije problema sa učenikom koji ih je zajedno sa ocem prebio.

- Rekao je da nisu imali problema, on čak nije imao ni njegov broj telefona. Kaže samo da je dobio tu informaciju da će ga prebiti i da ne zna zbog čega. Inače je profesorka škole to videla i ona je zvala policiju i Hitnu pomoć - priča ona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

06.11.2019 12:25

Nasilnike pravo u zatvor po hitnom postupku.