(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Horor u Apatinu: Bolesnik se usred noći prišunjao salašu i upucao KONJA I MAGARCA

Autor: J. MILJUŠ

Hronika

05.11.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je juče ujutro, kao i svakog dana, otišao na svoj salaš, Petar Rašeta je zatekao jeziv prizor. U ograđenom dvorištu ležali su, ubijeni poni Zlatko i magarac Julije, ljubimci brojne dece, redovnih i najčešćih posetilaca Malog Petrovog salaša, koji se nalazi u blizini Banje Junaković kod Apatina.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Salaš Petra Rašete

- Bila je to klasična "egzekucija" nad nevinim životinjama. Neka osoba, ne znam kako da je nazovem, je ubila životinje, tik uz ogradu. Konj poni Zlatko je ubijen sa jednim metkom, a magarac Julije sa najmanje dva - ogorčeno priča Rašeta, vlasnik ovog jedinstvenog salaša.

Mali Petrov salaš je, inače, mesto na kome sva deca iz Apatina i okoline dolaze na upoznavanje sa domaćim životinjama i njihovim načinom života na jednom klasičnom, vojvođanskom salašu. Postao je poznat po tome što se životinje slobodno kreću, pitome su i deca ih hrane i maze. Najomiljeniji su im upravo bili Zlatko i Julije, koji je dobio ime po julu – mesecu u kom je rođen. 

Foto: Privatna arhiva
Ubijeni magarac

Rašeta je ogorčen i ne može ni da nasluti ko je i zašto mogao da počini ovo svirepo delo i apeluje na nadležne da što pre otkriju počinioca. 

-Ta osoba se nalazi među nama, ko zna šta je sve spremna da uradi, kad je već pucao na nedužne životinje, zaključuje vlasnik Malog Petrovog salaša.

Foto: Privatna arhiva
Konj Zlatko

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading