Otarasili se auta u kojem su VOZILI MRTVU JELENU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), prodao je sivi mercedes koji je vozio zajedno s ocem Vladimirom u vreme ubistva supruge Jelene. Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovići su se otarasili vozila u trenutku kad su se u istragu likvidacije uključili forenzičari iz Novog Sada koje je angažovala porodica ubijene pevačice "Granda".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Polako se otkrivaju malverzacije kojima su se služili Marjanovići

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da je upravo sivim mercedesom prevezeno Jelenino izmasakrirano telo, umotano u tepih, od kuće u Borči do nasipa, gde je potom bačeno u kanal.

- Taj automobil je policija prečešljala neposredno nakon ubistva, odnosno, kada je Jelenino telo nađeno na nasipu, a Zoran prvi put uhapšen. Policija je tada prikupila više tragova, ali nijedan nije bio upotrebljiv, odnosno nije mogao da se veže za ubistvo mlade pevačice. Interesantno je da je veoma brzo nakon što je forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja ukazao na to da može da utvrdi koje je vozilo bilo korišćeno za transport Jeleninog tela taj auto prodat. Da li ih je uhvatila panika ili je nešto drugo u pitanju, veoma brzo će se saznati - kaže naš sagovornik.

Šta je rekao forenzičar Nenad Šipka koji se bavi ovim slučajem? Šta su radili Marjanovići sa kolima? Na koje načine su skrivali tragove? Čime se sve su se služili da sakriju ubistvo?

Da li dever ima alibi na dan ubistva Jelene Marjanović?

Da li Španiji preti rat? Šta poručuje naš predsednik Aleksandar Vučić?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pročitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za petak 22. septembar kao i na portalu Republika!

Foto: Štampano izdanje Srpskog telegrafa za 22. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading