4 kamere snimile ubistvo vođe "Alkatraza"! Policija traga za crnim BMW-om šabačkih tablica

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

02.11.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnosne kamere okolnih objekata možda mogu da otkriju tajnu ko je sinoć ubio Ljubomira Markovića Kiću, jednog od vođa navijačke grupe "Alkatraz".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, pixabay.com
4 kamere snimile ubistvo Markovića?

Kako javljaju reporteri sa lica mesta, najmanje četiri kamere pokrivaju prostor na kome se sinoć desilo ubistvo. Podsetimo, Marković je pre ubistva bio u balonu u Ulici Grčića Milenka, gde je igrao fudbal. Ubica ga je čekao ispred objekta. Balon u kojem je Marković bio nalazi se u neposrednoj blizini pumpe na kojoj je preminuo.

Nekoliko kamera ove benziske pumpe, kao i jedna sa balona u kome je vežbao bile su uperene u mesto likvidacije.

Kako nezvanično prenose mediji, snimci sa nadzornih kamera sinoć su pregledani, a na njima je moguće videti kako je ubica nakon ubistva pobegao sa mesta nesreće.

Pripadnici MUP vrlo brzo su pokrenuli akciju i blokirali ovaj deo grada. Policajci su se nakon ubistva bacili u poteru za crnim BMW H5 šabačkih tablica, kojim je, kako se sumnja, ubica pobegao sa mesta zločina. Na snagu je stupila i akcija "Vihor", pa su svi izlazi iz Beograda bili zatvoreni, a pripadnici MUP kontrolisali su sva vozila koja su izlazila iz prestonice. Policajci su legitimisali i zaustavljali sve automobile i u neposerdnoj blizini mesta nesreće.

Inače, jutro nakon ovog ubistva na Šumicama se život nastavio normalno. Sportisti dolaze u balon na trening, a samo pokidana policijska traka i tragovi krvi na betonu svedoče o tome da je ovde pre nekoliko sati došlo do pucnjave sa smrtonosnim ishodom.

Nekoliko kamera ove benziske pumpe, kao i jedna sa obližnje trgovine bile su uperene ka mestu ubistva

Podsetimo, u Markovića je zasada nepoznati ubica ispalio šest hitaca, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Marković je preminuo na licu mesta. Javnosti je postao poznat 2009. godine, nakon što je bio osumnjičen za ubistvo Brisa Tatona. Marković je prvo bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Francuza, Kazna mu je smanjena na 15 godina, ali je odležao devet. Na slobodu je izašao tokom 2017. godine.

Pre nego što je postao jedan od navijača crno-belih, Ljubomir Marković zajedno sa Aleksandrom Vavićem bio je navijač Crvene zvezde. Marković je zajedno sa Damjanom Šobićem, Draganom Miščevićem i Draganom Lovrenom bio optužen za izazivanje nereda na utakmici OFK Beograda i Partizana 2008. godine, i protiv njih je vođena istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading