Bjelin sin udario motociklistu, pa platio da ne ode u zatvor, glumac na to ćuti!

Autor:

Hronika

02.11.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Bjelogrlić (19) nedaleko od Beton hale izleteo je pred M. V. (39), koji je u udesu polomio nogu i slupao motor, pa mu platio 150.000 dinara kako bi izbegao zatvor. Njegov otac, poznati glumac i režiser Dragan Bjelogrlić nije želeo da se izjašnjava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Naime, Aleksej je vozio auto bez dozvole, pa pokosio motoristu u centru Beograda. Mladi glumac Aleksej tada je teško povredio M. V. (39), nakon čega je platio 150.000 dinara da ne ode u zatvor. Povodom nesreće kontaktirali smo sa porodicom M. V., koja je potvrdila naša saznanja, ali nije želela da priča o tome.

- Tačno je da je moj sin imao udes prošle godine, udario ga je glumčev sin, ali ne želim da o tome pričam - kratko je prokomentarisao otac mladića.

Foto: Printskrin/Instagram
Aleksej Bjelogrlić

Pokušali smo da dođemo i do komentara glumca i njegovog sina, ali bezuspešno. Kada smo pozvali Dragana Bjelogrlića, tražio je da mu pošaljemo poruku, na koju nije odgovorio do zaključenja ovog izdanja.

Okanović: Vožnja bez dozvole mora da se kažnjava

Direktor komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović nije komentarisao konkretan incident, ali je uopšteno govoreći izjavio da bi postupak morao da se sprovede nad nekim ko vozi bez dozvole i izazove udes.

- Voziti bez dozvole i tom prilikom nekoga povrediti, prema mom mišljenju, nije za oportunitet odlaganja krivičnog dela. Svakako, pitanje tužioca je kako će da okvalifikuje to delo i on svoju odluku sigurno donosi u skladu sa zakonom. Što se mene tiče, u takvim slučajevima je neophodno da se, osim krivične, podnese i prekršajna prijava za neposedovanje vozačke dozvole - tvrdi Okanović.

Bjeli loše u Srbiji

Glumac Dragan Bjelogrlić početkom godine našao se u žiži javnost početkom godine kada je podržao kolegu Nikolu Koju, jednog od učesnika protesta "1 od 5 miliona", koji je najavio da će ukoliko protesti propadnu otići iz zemlje.

RepublikaFoto: instagram.com/draganbjeloglic
Dragan Bjelogrlić

- Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu - rekao je tada Bjelogrlić, koji je sredinom prethodne nedelje predstavio drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

02.11.2019 08:43

Zo su naše nove umetničke duše sa posebnim karakterom.

Mika

02.11.2019 15:38

Da zna da vozi on bi vec imao vozačku dozvolu.