Osveta u Čačku? Uhapšeni piroman zapalio "audi", vlasnik automobila 7 dana pre toga izbo čoveka

Autor: Mediji

Hronika

01.11.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Čačku privela je 25-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je 24. septembra ove godine zapalio automobil sugrađanina u Kursulinoj ulici, navodi se u saopštenju PU Čačak.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on namerno izazvao požar na putničkom motornom vozilu marke "audi A 6" čačanskih registarskih oznaka, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

U ovom požaru nije bilo povređenih. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku.

Zapaljeni audi u vlasništvu je Petra P. (29) koji je sedam dana pre ovog incidenta nožem, u centru grada, izbo sugrađanina V.M, pa se bačena bomba na njegov auto u Kursulinoj ulici, kako kažu Čačani, smatra jednim vidom osvete.

- Ove dve grupe mladića su već godinama u sukobu. Prošlog leta je V.M. koji je ovog septembra izboden, bio i ranjen u pucnjavi. Njihove razmirice završiće se ili zatvorom ili tragično, treće nema - rekao je jedan Čačanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading