"UBICA" STRUJOMERA NASTAVIO DA REŠETA! Upucao 130 brojila u Loznici, napravio štetu od 6 miliona!

Autor: informer.rs

Hronika

31.10.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati vandal uništio je od početka februara najmanje 130 električnih brojila u Loznici pucanjem iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

A samo za dva dana, 17. i 18. oktobra, posle osam meseci zatišja, "upucano" je ukupno 28 brojila u nekoliko ulica u Lozničkom Polju, saznaje Informer.

Nadležni procenjuju da je pričinjena šteta oko šest miliona dinara.

Prvi slučajevi uništavanja strujomera dogodila su se 5. i 6. februara na više lokacija u Loznici i Banji Koviljači, a zatim i u naseljima u Klupci, Trbušnica i Lozničko Polje. Zvaničnih informacija ko i zašto upucava brojila nema.

Kako saznajemo, na terenu su dosad pronađene ukupno četiri čaure, a istražni organi očekuju da će slučaj uskoro biti rešen. Svi oštećeni strujomeri nalaze se na stubovima uz porodične kuće, ali, na svu sreću, niko od građana nije povređen. Stanari u ulicama gde je došlo do uništavanja strujomera nisu čuli nikakvu pucnjavu.

Većih problema u snabdevanju električnom energijom nije bilo, a do prekida je došlo samo nakratko dok su radnici tog preduzeća menjali oštećene strujomere. Oštećena brojila zamenili su radnici Elektrodistribucije "Loznica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading