(VIDEO) HOROR NAD HORORIMA! Monstrumi iz Vranja: Majka i sin iz Vranja kolju, siluju i jedu pse

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

30.10.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka G. S. i njen sin V. S. već nekoliko godina seju strah i muče životinje, nedužne ih zlostavljaju, siluju i kolju! Porodici je dodeljen staratelj, a reč je o mentalno obolelim osobama. Komšije su nemoćne, a kažu da se iz njihovog dvorišta često čuju jezivi krici!

RepublikaFoto: facebook.com/Fondacija Pokret Levijatan - STOP Violence
Fotografija sa snimka koji je objavio Levijatan

Nakon skoro godinu dana, aktivisti pokreta Levijatan ponovo su obišli ovu kuću i uverili se da se ništa nije promenilo. Oni su tamo naišli na čoveka koji im je otvorio kapiju držeći nož u ruci, kuća je bila zapuštena, a psi su cvileli.

Tim povodom reagovao je i Pavle Bihali iz pokreta Levijatan koji je naglasio da je šokiran ovakvim ophođenjem prema životinjama.

- Ova porodica je i ranije bila optuživana od strane komšija za silovanje i klanje životinja. Ovo su ozbiljno poremećeni ljudi kojima treba da se bavi i Centar za socijalni rad, ali i tužilaštvo. Očekujemo njihovu reakciju - poručio je Bihali.

Pogledajte jezive snimke i svedočenje devojke koja je bila na mestu događaja u ovom videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading