ASTROLOG VELIČKOVIĆ: Prvi sam znao da je Zoran ubio Jelenu, a evo i zbog čega!

Autor: alo.rs

Hronika

21.09.2017

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Dušan Veličković, koji je još prošle godine za “Alo!” tvrdio da je ubica Jelene Marjanović upravo njen suprug Zoran Marjanović i da mu je pomagao njegov otac Vladimir, i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji da je pevačicu ubio suprug uz podršku porodice.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ubeđen da je Zoran ubica: Dušan Veličković

Prema njegovim rečima, motiv ubistva je bila ljubomora.

Veličković kaže da je Zoran ubio suprugu zbog ljubavnika sa kojim je imala vezu i da je bilo pitanje dana kada će ponovo biti uhapšen.

- Ja sam jedini rekao da su je ubili muž i svekar zbog švalera, jednostavno su imali strah da je taj njen ne “odvuče” jer oni su uložili u nju dosta. Vladimir je prodao svoju očevinu kako bi uložio u njeno televizijsko pojavljivanje, tako da je imao finansijski motiv jer se osetio iskorišćenim, a muž je patološki slučaj, on je iz ljubomore, iz straha od tog njenog Aleksandra, to učinio. To su njih dvojica izveli jer oni imaju takav horoskop, i jedan i drugi - kaže Veličković i naglašava da su Marjanovići “čudna i uvrnuta porodica”.

On se osvrnuo i na saznanje “Alo!” da je na nasipu umesto Jelene trčala misteriozna crnka.

- Postoji velika verovatnoća da se tu pojavila neka devojka koja je trčala i asocirala malu Janu na majku, moguće je da su oni angažovali tu devojku da tamo trči. Ko zna koja je ta sa crnom kosom, dete je možda mislilo da je to njegova majka. To je ono najgore, što su uvukli dete da bude svedok, da svedoči u korist ubice svoje majke, izmanipulisano je jer dete vidi ono što mu kažeš - rekao je Veličković.

On tvrdi da su za tako dobro režiran zločin morali da imaju instrukcije od nekoga sa strane.

- Ovo je zločin iz velike strasti, iz velike mržnje, ubistvo iz najnižih pobuda. Znači, tata je podstakao Zorana i pripomogao mu da izvedu tu kombinaciju, da je operu varikinom i šta je već trebalo. Ali njima je neko ko se dobro razume u to morao da da instrukcije, tako dobra režija, tako su oni prevarili i sve kamere. Svima je jasno da je on to odradio, da nije reč o plaćenom ubici, ja sam sve rekao, ko je ubio, švaler i te varijante - kazao je astrolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading