Proglašen neuračunljivim, ide na lečenje! Proganjao sestru Slobe Mićalović, Dragana prošla kroz pakao!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

30.10.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja protiv D.M. (33), zbog proganjanja i uznemiravanja glumice Dragane Mićalović.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović meta progonitelja

Naime, komisija stalnih sudskih veštaka psihijatrijske struke, utvrdila je da je D. M. bio neuračunljiv u vreme kada je proganjao Mićalovićevu, saopšteno je iz Tužilaštva.

Predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja protiv D. M. podnet je jer je u stanju neuračunljivosti učinio protivpravno delo Proganjanje u sticaju sa Polnim uznemiravanjem.

Tužilaštvo je Sudu predložilo da se prema D.M. produži pritvor kako zbog prirode izvršenja krivičnog dela i iskazane upornosti okrivljenog u izvršenju krivičnog dela, tako i zbog postojanja ozbiljne opasnosti da okrivljeni boravkom na slobodi ponovi krivično delo ili izvrši slično ili teže krivično delo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading