Ispovest maćehe jednog od otmičara: Lazar je pozvao majku Natašu i lagao da su na pecanju, a oteli su Petra

Autor: novosti.rs

Hronika

29.10.2019

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o otmici malog Petra Mitrovića i dalje je glavna tema svih razgovora u Staroj Pazovi.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs/osobe
Petar Mitrović

- Lazar Jovišić se u nedelju pre podne javio majci Nataši i rekao da su on i naš Aleksa na pecanju, jer smo suprug i ja brinuli što se od subote uveče, kada je izašao, nije vratio kući - kaže, za "Novosti", Snežana, koja šest godina živi u braku sa ocem Alekse Mrđe, čiji je sin jedan od osumnjičenih za otmicu Petra Mitrovića.

- Pokušavali smo da ih dobijemo telefonom, ali su bili nedostupni, pa smo pomislili da im se sigurno nešto desilo. Tada smo se zaputili na jezero kod Maradika, gde su rekli da se nalaze, ali nam je čuvar jezera rekao da oni nisu bili tamo. Tek kada su u nedelju predveče supruga pozvali u stanicu policije saznali smo šta se desilo - rekla je Snežana.

Sa druge strane, Lazar Jovišić (86), otac osumnjičenog Marka i Lazarev deda, kaže da je mlađi unuk Nikola (17) pušten nakon saslušanja u policiji, da je kod kuće, a da o starijem sinu i unuku koji je po njemu dobio ime, nema nikakve informacije. Iz kuće Jovišića Markova supruga Nataša nije želela da daje izjave.

Marko Jovišić (54), njegov sin Lazar (19) i njihov rođak Aleksa Mrđa (19), osumnjičeni za otmicu trinaestogodišnjeg Petra Mitrovića iz Stare Pazove, su tokom popodneva saslušavani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici i njima je određen pritvor do 30 dana. Na saslušanje nije priveden Jovišićev mlađi sin N. J. (17).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading