(FOTO) Ovo je Rade koji je šipkom ubio penzionera - dugovao mu za krečenje 7.000 dinara

Autor:

Hronika

28.10.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Radeta Lešića (43) iz sela Čonoplja kod Sombora zbog sumnje da je u petak metalnom šipkom nasmrt izudarao deviznog penzionera Kostu Polovinu (75). Kako saznajemo, motiv ovog stravičnog zločina najverovatnije je novčani dug od 7.000, koji je ubijeni starac imao prema uhapšenom Lešiću!

Foto: facebook.com/Rade Lesic
Rade Lešić

ŽUSTRA SVAĐA

- Osumnjičeni Lešić je kobnog dana, kada se ubistvo dogodilo, došao kod Koste u nameri da naplati novac za molerske radove koje je obavio kod njega. Ipak, ubrzo je između njih izbila žustra svađa, kada je izrevoltirani Lešić zgrabio metalnu šipku i njome brutalno počeo da udara starca! Bukvalno ga je udarao sve dok muškarac nije izdahnuo - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je Hitna pomoć po dolasku na mesto zločina mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Kako saznajemo, Lešić i ubijeni Polovina se poznaju duže vreme, a svađa između njih dvojice izbila je nedavno, i to upravo zbog molerskih radova.

- Uhapšeni je neko vreme krečio u kući Polovine, koji se nedavno vratio iz Australije, gde je godinama radio. Ipak, nakon što je odradio posao, ubijeni penzioner je bio vidno nezadovoljan kako sve to izgleda. Starac mu je tada rekao da mu neće dati ni dinar za radove koje je obavio iako je raniji dogovor bio da mu za to isplati 7.000 dinara - kaže izvor.

Komšije pričaju da je Kosta bio dobar čovek, ali "težak", pogotovo kada je novac u pitanju

RADIO U AUSTRALIJI

Osumnjičenom Lešiću su ubrzo nakon zločina stavljene lisice na ruke i određeno mu je zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu. Prema rečima meštana Čonoplje, svi su još u šoku zbog ove tragedije.

RepublikaFoto: facebook.com/Kosta Polovina
Kosta Polovina

- Celo selo je u subotu bilo pod opsadom velikog broja policajaca zbog Kostinog ubistva! Niko još ne može da poveruje da se ovako nešto desilo u našoj sredini! Kosta se nedavno vratio iz Australije u naše selo, bio je dobar čovek. Doduše, bio je težak ponekad, pogotovo kada je novac u pitanju. Svakako, ovako nešto da neko uradi je nečuveno - kaže meštanka.

Slab na piće

Prema rečima meštana Čonoplje, uhapšeni Lešić je imao problema sa alkoholom.

- Rade je bio dobar majstor u svom poslu, ali je bio slab na alkohol! Voleo je da popije, i to svi u našem selu znaju - kaže meštanka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading