Sjenička policija uhapsila perverznjaka: Taksista pipkao Portugalke u automobilu!

Autor:

Hronika

27.10.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjenička policija uhapsila je B. M. (62), taksistu iz te varoši na Pešterskoj visoravni, zbog sumnje da je seksualno napastvovao dve turistkinje, sestre iz Portugala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, sestre E. S. V. (35) i DŽ. S. V. (22) prijavile su policiji da ih je taksista tokom vožnje dodirivao po intimnim delovima i neprikladno se ponašao.

Sestre su nedavno doputovale u Srbiju, sa ciljem da obiđu što više gradova i posete turističke atrakcije naše zemlje, među kojima su bili i Uvac i Peštersko polje.

 - Na autobuskoj stanici u Sjenici pozvale su taksi kako bi ih prevezao do hotela u kojem su rezervisale prenoćište. Tokom vožnje, taksista je, prema navodima sestara, počeo neprikladno da se ponaša i da dodiruje jednu od njih po intimnim delovima tela, dok je ona pokušavala da se odbrani – navodi naš izvor u policiji.

 U jednom trenutku, taksista je zaustavio vozilo što su turistkinje iskoristile da zgrabe svoje rančeve i pobegnu.

 - Nakon izjave u policiji, uspeli smo da identifikujemo o kojem taksisti se radi i on je priveden. Saslušan je zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena polna radnja i po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati – dodaje naš izvor.

 Sestre su nakon davanja izjave nadležnim organima nastavile svoj obilazak ovog dela Srbije, a uhapšeni taksista uskoro će se naći pred tužiocem, posle čega će biti poznato da li će biti otvorena istraga o ovom slučaju i da li će mu biti određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading