Pekarka i napadač i dalje u kritičnom stanju: Ahmo nije mogao da podnese raskid

Autor: novosti.rs

Hronika

26.10.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica pekare u Radničkoj ulici, u Beogradu, Gordana Kukolj (37) i Ahmo Huseinović (60), s kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi, koji ju je upucao iz pištolja u petak oko podneva, a onda pokušao sebi da pucnjem u glavu oduzme život - i dalje su u kritičnom stanju.

RepublikaFoto: facebook.com/ printscreen
Gordana Kukolj

U Bariču, gde Gordana živi sa suprugom i četvoro dece, zavladali su šok i neverica.

Ekipa novinara obišla je u subotu porodičnu kuću Kukolja u naselju Barič, nadomak Obrenovca. Gordanin suprug i majka bili su u Urgentnom centru kako bi se raspitali u kakvom je stanju. U kući smo zatekli svekra i svekrvu, kao i decu.

- Nemamo nikakav komentar! Nećemo ništa da pričamo, jer ne znamo zaista šta se desilo. Daće Bog da joj se stanje poboljša, jer to je sada najbitnije, pa ćemo videti šta i kako dalje - kratko je kazao Gordanin svekar.

Na 50 metara udaljenosti, nalazi se kuća Gordaninih roditelja. Njen otac, pak, nije želeo da razgovara sa novinarima i da potvrdi i opovrgne navode o njenoj aferi sa napadačem.

Komšije i prijatelji su u šoku. Kažu da je Gordana bila vredna, dobra, prijatna žena. I da ne mogu da veruju da je bila u vezi sa Huseinovićem.

RepublikaFoto: facebook.com/ printscreen
Ahmo Huseinović

Podsetimo, pucnjava se dogodila u petak oko podneva u pekari "Dada", na Čukaričkoj padini, gde je Gordana bila zaposlena. Huseinović je navodno već s vrata počeo da viče, a posle kraće rasprave izvadio je pištolj i pucao u Gordanu. Zatim je sebi pucao u glavu. U pekaru su ubrzo stigli Gordanin suprug i Huseinovićev sin...

Navodno su Gordana i Huseinović bili u ljubavnoj vezi koja je trajala oko tri nedelje. Njen muž, koji vozi kamion i često je odsutan od kuće, verovatno je za to saznao, pa su se njih troje čak našli i razgovarali o celoj situaciji. Gordana je htela da se vrati suprugu i raskinula je kratku vezu sa Ahmom. On je očigledno teško podneo raskid i pokušavao je da kontaktira sa njom, pa se Gordana zbog toga požalila suprugu. Dan pre pucnjave joj je poslao poruku: "Ljubavi, u čemu je problem, šta nije u redu?"

Ahmo Huseinović bio je redovna mušterija ove pekare, pošto živi u obližnjem kampu na Adi Ciganliji. Oženjen je, ima dva sina, a supruga mu je navodno teško bolesna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading