Đurović nije bio jedina meta! Likvidaciju izbegao i drugi Bojovićev saradnik

Autor: Kurir, Republika

Hronika

26.10.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Đurović, rođeni brat pokojnog Luke Đurovića, koji je bio jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića, nije bio jedina meta pucnjave u jednom restoranu u Amsterdamu u kojoj je on teško ranjen!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U vatrenom obračunu, podsetimo, teško je ubijen je Đurovićev prijatelj, Nišlija Goran Savić, inače vlasnik picerije u kojoj se napad dogodio.

Praćen

Kako prenose crnogorski mediji, Jovan Đurović, zvani Kapetan, trebalo je da se sretne s jednom "bezbednosno interesantnom osobom koja je u bekstvu".

Osoba s kojom je Đurović trebalo da se sretne dovodi se u vezu s više teških krivičnih dela. Očigledno je da je Đurović praćen i da su napadači mislili da je osoba s kojom treba da se vidi s njim u lokalu.

Veruje se da je plan bio da obojica budu ubijeni, ali su napadači stigli u lokal pre čoveka kog je Kapetan čekao - prenose crnogorski mediji, ne otkrivajući o kome se radi, ali dodaju da je reč o muškarcu koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom.

 

Podsetimo, očevici su ispričali da su u sredu u piceriju u Amsterdamu dvojica napadača nišanila Jovana Đurovića. Vlasnik lokala je, međutim, stao kao živi štit između mete i napadača, i to ga je koštalo života. Ubica mu je pucao u vrat, i to naočigled supruge i drugih gostiju.

Potraga

Teško ranjeni Đurović odmah je prebačen u bolnicu, u kojoj mu se lekari i dalje bore za život.

- Jedan napadač star 41 godinu uhapšen je, dok se za drugim i dalje traga. Uhapšeni je u strogom pritvoru i može da komunicira samo s advokatom - preneli su holandski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading