Vlasnik pekare ne može da veruje da je ranjena žena imala ljubavnika

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

25.10.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas na Čukaričkoj padini došlo je do tragedije u kojoj je A. H. (60) pucao na radnicu u pekari G. K. (37), a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Prema dosadašnjim informacijama, motiv ovog zločina je ljubomora. Međutim, vlasnik pekare u kojoj se dogodla pucnjava, tvrdi da ne može da veruje da je zapsolena G. K. imala ljubavnika.

RepublikaFoto: facebook.com/ printscreen
Upucana G. K. sa svojim suprugom

Do pucnjave je, navodno, došlo nekoliko dana nakon što je G. K. prekinula tajnu vezu sa A. H. On je danas ušao u pekaru, posvađali su se, da bi izvadio pištolj i pucao ženi u čelo, pa sebi.

Muž i sin odmah su došli da na lice mesta

Vlasnik pekare u kojoj se dogidila pucnjava kaže da su članovi njene porodice odmah došle na lice mesta, ali on ne verejuje da je njegova radnica mogla da ima ljubavnika.

- Muškarca koji je pucao u moju radnicu, pa u sebe, znam kao mušteriju moje pekare. Živi na Adi. G. K. je vredna, radila je kod mene skoro pet godina. Ne verujem da je imala ljubavnika, nije u tom fazonu. Njena porodica je poštena. Čuo sam svakakve laži do sad, bojim se da njena deca ne čuju za to - rekao je vlasnik pekare.

- I ranije se dešavalo da mušterije donose poklone mojim radnicama, čokolade, bombonjere, ali one to nikad nisu prihvatale - dodaje on.

Bili u tajnoj vezi dva meseca

A. H. i G. K. su, navodno, bili u vezi koja je trajala mesec-dva, ali je žena tu vezu prekinula pre nekoliko dana.

Prema nekim navodima sa lica mesta, A. H. je i dalje bio zaljubljen u G. K, ali ga je ona juče prijavila policiji.

Krv je bila svuda po pekari

Čulo se samo "pucnjava, pucnjava"

Očevidac koji se našao na licu mesta kaže da su ljudi panično vikali "pucnjava, pucnjava"!

- Čuo sam pucanj i utrčao u pekaru. Video sam ih krvave kako leže na podu. Muškarac je bio sam u krvi i krkljao je. Utrčali su još neki ljudi, okrenuli smo ih na stranu. Video sam da on ima prostrelnu ranu na čelu - rekao je očevidac za medije.

- Ona je malo govorila, malo plakala, rekao sam joj da se smiri, da će doći Hitna pomoć - dodao je očevidac.

Očevidac i da lje tvrdi da je motiv ovog zločina ljubora jer je A. H. bio zaljubljen u G. K.

- On je i dalje bio zaljubljen u nju. Juče ga je prijavila policiji, ali je on danas došao u pekari i pucao - priča očevidac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading