Zastrašujući motiv pokušaja ubistva i samoubistva na Čukaričkoj padini! Posvađao se sa ljubavnicom u pekari, pa je upucao

Autor:

Hronika

25.10.2019

11:33 >> 12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama okidač za pokušaj ubistva u pekari na Čukaričkoj padini leži u ljubomori muškarca koji je sa više metaka pogodio Gordanu K. (37 )radnicu pekare, danas oko 11.50 časova u Radničkoj ulici.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Policija ispred pekare u kojoj je radila povređena devojka

Naime, A. H. (60) i Gordana bili su u emotivnoj vezi, koja je trajala oko mesec i po dana, međutim, žena je odlučila nedavno da prekine ljubavni odnos sa njim, zbog čega je došao u pekaru.

Prvo je usledio verbalni sukob, a onda je čovek ubrzo izvadio pištolj koji nije imao u legalnom posedu, pa ispalio više hitaca u ženu, a zatim u sebe.

Gordana je instiktivno podigla ruke da se zaštiti, pa su je meci pogodili u ruke i glavu, a potom je A.H. pokušao da izvrši samoubistvo.

Inače, ranije je objavljeno da je A.H. Gordanin bivši partner, ali prema najnovijim informacijama A.H. je bio Gordanin ljubavnik i oni su navodno raskinuli pre nekoliko dana. 

Kako prenose pojedini beogradski mediji, bivši ljubavnik bio je redovni mušterija u pekari, pa se tako i zagledao u nju.. Inače, prema nezvaničnim saznanjima i A.H. je oženjen i otac dva sina.

Gordana ima četvoro dece i godinama je radila u pekari na Čukaričkoj padini.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Policija ispred mesta zločina

Muškarac i žena sa teškim povredama prevezeni su u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading