Potvrđena optužnica protiv Neđeljka! Nožem Milošu probio trbušnu aortu i slezinu!

Autor: blic.rs

Hronika

25.10.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Neđeljka Đurovića (29) iz Požarevca kojom se tereti da je 27. januara rano ujutru nasmrt izbo Miloša Mileusnića (24) ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Optužnica koja Đurovića tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od 10 do 40 godina u ovom trenutku nije pravosnažna, te odbrana ima pravo žalbe na nju. Samim tim, suđenje okrivljenom Đuroviću biće zakazano tek nakon što se odluči po eventualnim žalbama odbrane.

Goran Mileusnić, otac ubijenog Miloša kaže da je odluka suda da potvrdi optužnicu dobra vest, ali da su mu trenutno pomešana osećanja.

- Takvih ljudi kao što je Neđeljko je sve više. Kako su postali takvi? Šta je dovelo do toga? Presudom koja će biti izrečena njemu, valjalo bi dati primer da ne možeš ubiti čoveka. Taj čovek ne treba više nikad da bude na slobodi - naglašava Mileusnić.

Podsetimo, Đurović se tereti da je na podmukli način, potpuno uračunljiv, 27. januara, oko šest sati ujutru, ubio Miloša Mileusnića u mračnom ulazu zgrade u kojoj je ubijeni živeo sa cimerom.

Stravično ubistvo desilo se kada je mladić izlazio iz zgade. Nesrećni mladić bio je njegova nasumična žrtva.

U optužnici se navodi da je nakon što je Miloš otvorio vrata i iskoračio ispred zgrade, Đurović potekao kuhinjski nož koji je poneo od kuće i svojoj žrtvi zadao više ubodnih rana. Probio mu je trbušnu aortu, trbuh, slezinu, te Mileusnić nije mogao ni na koji način da se odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading