Đurović bio meta zbog krupnog plena!

Autor:

Hronika

24.10.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Savić (49), vlasnik picerije u Amsterdamu, stradao je nevin u ratu narko-dilera oko 10 miliona evra od droge! Holandska policija došla je do saznanja da je meta zapravo bio Jovan Đurović, brat ubijenog vođe "škaljaraca" blizak "zemunskom klanu" Luke Bojovića, koji je te pare prisvojio!

RepublikaFoto: youtube.com/De Telegraaf
Ilustracija

- Savić, otac dva maloletna dečaka, za koga svi kažu je vredan i srdačan čovek, imao je nesreću da plaćeni ubica izabere njegov lokal "La Piccola Baracca" za mesto gde će likvidirati Đurovića - piše poznati holandski tabloid AD.

Kako je naš list pisao, napadač je upao u restoran usred dana i otvorio vatru na Đurovića. Savić je skočio da ga zaštiti i pred očima supruge pao mrtav na trotoar pred vratima svoje picerije. Đurovića je jedan metak pogodio u stomak i on je sa teškom povredom prevezen u bolnicu, gde se i dalje nalazi pod prismotrom policije. Portal AD navodi da se u jugoslovensko-holandskom kriminalnom okruženju sada priča da je jučerašnja pucnjava rezultat velikog sukoba unutar srpskog podzemlja.

1 metak ranio Đurovića u stomak

- Đurović i "zemunski klan" oteli su oko 10 miliona evra od droge. Novac je trebalo da bude poslat za Dubai, ali tamo nikad nije stigao. Priča se da je Đurović zbog toga i pobegao s Balkana i sklonio se u Holandiju - piše ovaj medij.

Foto: Public
Luka Bojović

Izvor: Novac je trebalo da bude poslat za Dubai, ali tamo nikad nije stigao

Ubrzo nakon pucnjave policija je krenula u poteru za ubicom i locirala ga u sivom golfu. Automobil je ubrzo zaustavljen, a iz njega je izašao ćelav muškarac, obučen u farmerke i tamnu bluzu, nakon čega su mu stavljene lisice. Da li je on strelac, još nije sigurno jer se sumnja da je imao saučesnika. Holandska policija zasad ne saopštava identitet uhapšenog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading