Detalji krvavog obračuna u Amsterdamu: UPUCAN PRED SUPRUGOM U GRLO!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.10.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranin Jovan Đurović teško je ranjen u pucnjavi koja se danas oko 16 sati dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen. Jovan je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu zemunskog klana Luki Bojoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/AT5
Mesto obračuna

Kako prenosi holandski "Telegraf", žrtva je 49-godišnji Goran Savić, vlasnik ugostiteljskog objekta u kojem se desila pucnjava, saopštila je policija u sredu uveče. Savić je preminuo od povreda uprkos pokušaju reanimacije.

To je treći bivši Jugosloven u godinu i po dana koji je ubijen u Amsterdamu. Prošle godine u martu Goran Tasić (46) likvidiran je u Sloterdijku, dok je Hrvat (62) upucan nekoliko meseci kasnije u italijanskom restoranu na prestonici Betovenstrat.

- Odjednom sam čuo pucnjavu. Prilično smo šokirani - rekao je vlasnik restorana u blizini.

Sat vremena pre ubistva, Savić, za koga kažu da je do pre nekoliko godina živeo u Nišu, je sedeo u lokalu i pio kafu. U jednom trenutku, muškarac je ušetao u lokal i zapucao.

- Upucao je vlasnika picerije. Naš kuvar je u prvi mah pomislio da nije neko u kuhinji nešto ispustio, a onda je shvatio da su to bili pucnji. Jedan muškarac je istrčao napolje vrišteći - rekao je menadžer obližnjeg lokala.

Jedan od svedoka kaže da je Savić upucan u grlo pred ženom.

 

 

Policija je ranije saopštila da su osumnjičeni ili više njih uleteli u "Folksvagen" sa belgijskih registracionih oznaka. Dva mladića koja su biciklima prolazila tom ulicom čula su pucnje.

- Videli smo čoveka kako leži na zemlji okružen grupom ljudi. Svi su bili šokirani - rekao je jedan od njih.

Holandski mediji prenose da je policija uhapsila jednog osumnjičenog, koji je pucao na policiju tokom privođenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading