(FOTO) JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD ČURUGA: Klinac UBIO jednu i povredio 5 osoba!

Autor:

Hronika

24.10.2019

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula, a pet teško povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj-Čurug koju je u ponedeljak izazvao maloletnik (16) koji je bez dozvole vozio neregistrovano vozilo.

RepublikaFoto: nsuzivo.rs
Jezive scene: Delovi auta i povređeni ležali po putu

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, a teško povređeni Goran T. (34) iz Žablja preminuo u Urgentnom centru KC Vojvodine nakon neuspešne borbe lekara da mu spasu život. Četiri muškarca iz Čuruga, starosti 45, 31, 61 i 42 godine, kao i jedan Beograđanin star 43 godine, teško su povređeni.

U SUPROTNOJ TRACI

Šesnaestogodišnjak koji je izazvao udes vozio je opel, prešao u suprotnu traku, direktno naleteo na reno koji mu je dolazio iz suprotnog smera, a udareni automobil u fijat bravo. On je zadobio lakše povrede i protiv njega će biti podneta krivična prijava jer je, vozeći neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, izazvao tešku saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom.

Kedan automobil bio je izvrnut na krov, drugi smrvljen, delovi rasuti na sve strane, a povređeni su ležali kraj puta

Prema rečima očevidaca, maloletnik je direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret, a potom je naleteo i treći automobil.

- Bilo je jezivo. Jedan automobil izvrnut je na krov, drugi smrvljen, delovi rasuti na sve strane, a povređeni ljudi ležali su kraj puta - priča jedan od očevidaca.

Oni koji su se u trenutku nesreće zadesili na tom delu puta zaustavljali su se kako bi ukazali pomoć.

- Vrlo brzo je došla Hitna pomoć, koja je povređene prevezla u bolnicu. Kako sam čuo, maloletnik koji je izazvao udes je polomio ruku, dok su u nesreći mnogo gore prošli putnici iz ostalih automobila - dodaje sagovornik.

ŽRTVA I UBICA SE ZNALI

U Žablju, odakle je stradali Goran, još ne mogu da poveruju da je njihov meštanin poginuo bahatošću jednog deteta, koje je zavilo u crno ne samo porodicu stradalog već i svoju.

- Velika tragedija za porodicu stradalog čoveka. Njegova porodica je divna, kao i on, a da tuga bude veća, supruga stradalog Gorana i majka maloletnika koji je izazvao udes su koleginice, radile su u istoj prodavnici - priča jedna od meštanki Žablja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

24.10.2019 10:12

Strašno i žalosno,šta će da radi sa 25 godina života kad se sad ponaša ovako sa 16.Da se zamislimo kuda mi to idemo.