Pijan obio policijsku stanicu: Nogom razvalio vrata, pa ukrao lisice!

Autor:

Hronika

23.10.2019

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. S. (30) iz Trnave osuđen je na kaznu od 120.000 dinara pošto je pijan odvalio vrata na policijskoj stanici u Slatini i ukrao policijske lisice vredne 1.552 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je utvrđeno, on je 3. decembra prošle godine oko 3.30 sleteo autom s puta i udario u stub i kontejner. Potom je došao do stanice i nogom razvalio vrata. Unutra je ušao bez namere da nešto ukrade, ali je usput u džep stavio lisice.

- U kafani sam popio četiri manja bokalčića rakije i četiri mala piva, pa se nakon toga slupao i ležao u kolima dva sata bez svesti i oblivljen krvlju. Kad sam došao sebi, počeo sam da dozivam pomoć, ali dva auta nisu htela da mi stanu. Podigao sam pogled i video da u stanici gori svetlo. Jedva sam se uspeo uz stepenice, ali nije bilo nikoga da mi otvori, pa sam nogom udario u drvena vrata, koja su se odmah otvorila - branio se okrivljeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pozvao Hitnu pomoć i policiju...

Tu je spazio telefon i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju u Čačku, ali mu dežurni policajac nije verovao, pa je prekinuo vezu i pozvao stanicu u Slatini kako bi se uverio da M. S. zove iz nje.

M. S., međutim, nije mogao da objasni zbog čega su kod njega pronađeni nož i lisice dok su mu u bolnici u Čačku ukazivali pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading