BOKSERI IZ OBEZBEĐENJA SE IŽIVLJAVALI NAD MLADIĆEM (24): Ispred lokala u Petrovaradinu zbog čarke oko mesta lomili rebra!

Autor: kurir.rs

Hronika

22.10.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija uhapsila je Miroslava P. (39) iz Novog Sada i Novaka M. (23) iz Petrovaradina, zbog sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Kako saznajemo, sumnja se da su, 13. oktobra, u Petrovaradinu, u ugostiteljskom objektu Muzej i ispred njega, tukli rukama i nogama dvadesetčetvorogodišnjeg Novosađanina A.M. i teško ga povredili.

Mladić je zbrinut u Кliničkom centru Vojvodine, a policija je, operativnim radom, rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene.

- Povređeni mladić je te večeri bio sa društvom u lokalu, kada je došlo do neke čarke oko mesta. Miroslav i Novak, koji se u slobodno vreme treniraju boks, a u pomenutom lokalu rade kao obezbeđenje, napali su mladića, udarajući ga krvnički. Mladiću su njih dvojica polomili nekoliko rebara, a probili su mu i plućnu maramicu. Nakon toga njih dvojica su pobegli, ali su ipak dolijali policiji.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading