Uhapšen bliski saradnik odbeglog kriminalca! Pritvor za Koraćevog pajtosa

Autor: M. Ž. L.

Hronika

21.10.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Miranović (41), bliski saradnik odbeglog kriminalca Filipa Koraća, koji je u nedelju uhapšen u policijskoj akciji u glavnom gradu Crne Gore, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu i određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

- Policija je u simultanoj akciji pretresla nekoliko lokacija u Podgorici, a kod Miranovića je pronađen pištolj. Oružje je oduzeto i poslato na veštačenje da bi se ustanovilo da li je korišćeno u nekom krivičnom delu - rečeno je medijima iz crnogorske policije.

Uhapšeni Miranović živeo je na relaciji Beograd-Podgorica i bio je poznat pod nadimkom Bane Crnogorac. Mediji ga dovode u vezu i s Filipom Koraćem, desnom rukom Luke Bojovića, koji tesno sarađuje sa crnogorskim "škaljarskim klanom". Bojović trenutno robija u Španiji, a Korać je u bekstvu i za njim srpska policija traga zbog umešanosti u ubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading