(FOTO) Majka ga zaključala, dečak (7) pokušao da preskoči sa terase na terasu! Ovo je zgrada sa koje je dete palo u Nišu

Autor:

Hronika

21.10.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmogodišnji dečak iz Niša samo pukom srećom preživeo je pad sa trećeg sprata. Nesreća se dogodila pretprošle noći, oko četiri sata ujutro, u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu.

Foto: google.rs/maps
Zgrada sa koje je palo dete

Prema nezvaničnim informacijama, dete se u toku noći probudilo i ustalo iz kreveta da traži majku, koja je u tom trenutku bila u kupatilu.

- Navodno je dete bilo zaključano u sobi i nije imalo ključ od vrata, pa je pokušao da preskoči sa terase na terasu. Tako je i došlo do pada sa visine od oko devet metara. Na sreću, dete je palo na travnjak što je ublažilo pad i povrede - kaže izvor blizak istrazi.

U Kliničkom centru u Nišu potvrdili su da dečak nije teže povređen, ali da je zadržan zbog opservacije.

- Dečak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je dijagnostika i zadržan je zbog opservacije. Nakon nekoliko dana biće pušten na kućno lečenje - kažu u KC Niš.

O ovom slučaju obavešteni su policija i Više javno tužilaštvo u Nišu, a dalja istraga će utvrditi sve okolnosti pod kojim se nesreća dogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading