Osuđen bolesnik iz Velikog Gradišta koji je hteo da zakolje ženu, a njenog oca prebio

Autor: Tanjug

Hronika

21.10.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je pred Osnovnim sudom na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom i njenom porodicom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Presuda je izrečena na osnovu sporazuma o priznavanju krivice, a obuhvata i novčanu kaznu od 50.000 dinara. Takođe, optuženom je izrečena i zabrana prilaska oštećenima na najmanje 50 metara i zabrana komuniciranja sa njima.

Prema navodima optužnice, Stokić je 11. avgusta ove godine, u 4.30, upao u kuću u Velikom Gradištu, u kojoj živi njegova nevenčana supruga K. A. (29) sa roditeljima i sestrom.

Nakon što je razvalio balkonska vrata i ušao u kuću, počeo je da ih vređa i preti ubistvom. Nevenčanoj supruzi stavio je nož pod grlo, a onda je odgurnuo, zbog čega je ona pala na pod.

Njenog oca, koji je pokušao da je zaštiti, udarcem pesnicom u glavu oborio je na pod, a onda ga šutirao. Nakon njegovog izlaska iz kuće, oni su nazvali policiju, pa je ubrzo uhapšen i pritvoren na 10 dana, zbog porodičnog nasilja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

21.10.2019 10:16

Da li bi taj sudija isto osudio da su njegova ćerka u pitanju i on, i da su pretrpeli ovakvo nasilje? Sigurno ne bi, već bi tražio od kolege sudije bar 2 godine zatvora.

Snezana

24.10.2019 22:05

Iz aviona se vidi da nam je sudsvo kornpirano,što manja sredina sve je gore. Mislite da je sudija pocrveneo kad je izrekao presudu,ne nije i neće ,jer nije radio po zakonu i svesti. Za njega je ovo samo jedan predmet koji je zatvorio. Sramota