Fudbaleri Borca u Batalagi oslikali lik ubijene Violete Jošić: Otac i majka jecali pred muralom ćerke!

Autor:

Hronika

20.10.2019

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Violeta Jošić (19) iz okoline Koceljeve, koju je iskasapio bivši dečko Dušan Petronijević, dobila je mural u Batalagi, koji su napravili fudbaleri iz lokalnog FK Borac.

RepublikaFoto: facebook.com/Petronijević Dušan
Violeta Jošić

Mural sa njenim likom, iznad kojeg je ispisano "Živiš večno", otkrili su Violetini roditelji Dragiša i Maja.

Fudbaleri su stajali mirno u crnim majicama sa odštampanim Violetinim likom, dok su kraj njih prolazili neutešni roditelji, koji su i otkrili mural. Ugledavši nasmejano lice njihove ubijene ćerke, otac i majka su odmah zaplakali. U Violetinu čast juče je odigrana i fudbalska utakmica, koja je počela minutom ćutanja.

15 puta zario je nož Dušan bivšoj devojci Violeti

Podsetimo, zversko ubistvo u Batalagi dogodilo se prošle nedelje, kada je Violetu bivši dečko Dušan ubio nožem 15 puta jer nije mogao da prihvati raskid. Ubistvo se dogodilo u kući devojke, pred njenom maćehom Ljiljanom i ocem Dragišom, koji su ga i pustili unutra. Kada je počinio zversko ubistvo, on je čak sa Violetinim ocem i odvezao nesrećnu devojku u bolnicu, a ona je na putu preminula na očevim rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading