Ko je "lav od Sandžaka"? Nepokretni Emir važi za žestokog momka, a sada se sumnjiči da je pucao na sina bogatog biznismena

Autor: Novosti,. Republika

Hronika

19.10.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pucnjavu u Novom Pazaru koja se dogodila 17. oktobra osumnjičen je Emir Hadžimujović koga još zovu i "lav od sandžaka". Policija za njim još uvek traga zbog toga što je u ovom gradu navodno pucao na Amina Starčanina iz kola u pokretu.

RepublikaFoto: facebook.com/ Emir Hadzimujovic
Emir Hadžimujović

Za  Hadžimujovića novopazarska šira javnost prvi put je čula pre desetak godina kada je kao mlad kik-bokser redom rušio svoje protivnike. Tada su ga nazivali "lavom od Sandžaka" i "tigrom iz Novog Pazara". Međutim, o njemu se pričalo i zbog obračuna na novopazarskim ulicama, tučama i pucnjavama. Više puta imao je sukobe sa zakonom, a u jednom "revolveraškom" obračunu teško ga je ranio poznati novopazarski kriminalac Dženan Kačar. Metak ga je pogodio u kičmu, a za ovo krivično delo Kačar je osuđen na sedam godina zatvora (trenutno na izdržavanju kazne). Teško ranjeni Hadžimujović ostao je invalid i najverovatnije trajno vezan za invalidska kolica.

Iako nepokretan, Hadžimujović je i dalje, zajedno sa svojom "ekipom", bio prisutan na "novopazarskom asfaltu" gde je imao čarke sa raznim protivnicima. U trenutku pucanja na Almina Starčanina navodno je sedeo na mestu suvozača. Inače, Starčanin je sin jednog od najbogatijih ljudi u Novom Pazaru, biznismena koji se bavi proizvodnjom odeće.

Jedno vreme Emir Hadžimujović je bio i telohranitelj poznatim ličnostima koje su posećivale Novi Pazar, između ostalih čuvao je i Buraka Ozčivita, čuvenog turskog glumca koji je igrao Bali-bega u seriji Sulejman Veličanstveni. Ranjen je odmah nakon koncerta Šaka Polumente u Novom Pazaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading