Obećali joj doživotno izdržavanje, pa je ubili: Monstrumi iz Požarevca priznali zločin!

Autor:

Hronika

18.10.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Kovač (78) iz Požarevca ubijena je zbog 10.000 evra! Ubrzo nakon hapšenja Aleksandra Đorđevića (22), koji je kobnog dana stojadinom pregazio staricu, kao i oca i sina Saše (47) i Danijela Stanojevića (21), osumnjičenih da su nalogodavci ovog zločina, isplivali su novi detalji likvidacije!

RepublikaFoto: facebook.com/Danijel Stanojevic
U pritvoru: Danijel i Aleksandar

Stanojevići su neposredno pred zločin od ubijene starice kupili kuću za 10.000 evra i potpisali ugovor o doživotnom izdržavanju. Ipak, kako su hteli da skrate vreme izdržavanja starice, odlučili su da se na ovaj način obračunaju sa njom!

- Stanojevići su se 15 dana pre zločina uselili u kuću koju su kupili od Kovačeve. Ona im je kuću dala dosta ispod cene, pa su pored toga potpisali i ugovor o izdržavanju. Ipak, u poslednje vreme ona im je stalno nešto prebacivala i nikako nisu mogli da izađu na kraj sa njom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Stanojevići od Ružice kupili kuću za 10.000 evra i ugovor o izdržavanju, a onda odlučili da je se reše

Stanojevići su tada došli na ideju da se konačno reše starice, ali da likvidacija izgleda kao nesrećni slučaj. Za celu akciju angažovali su Đorđevića, koji je Danijelov dobar prijatelj.

Podsetimo, Ružicu je Aleksandar pregazio stojadinom u ponedeljak. On je neko vreme čekao u zasedi, a kada ju je ugledao na biciklu, dao je gas i pokosio je.

Automobil je potom zapalio na njivi u ataru sela Mihajlovac.

Određen im pritvor

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema rečima našeg sagovornika, otac i sin su u policiji priznali zločin.

- Oni su u petak saslušani u Višem tužilaštvu u Požarevcu. Do detalja su ispričali šta se kobnog dana desilo i šta je prethodilo stravičnom zločinu. Nakon toga određen im je pritvor do 30 dana - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading