(FOTO) Srpska pevačica krila u stanu oružje za likvidaciju: Zavarala je celu estradu, niko nije mogao da pretpostavi čime se bavi!

Autor: kurir.rs

Hronika

17.10.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Radojka Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i municije.

Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi Rada pronašla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S. Ž. pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra.

- Jedna od zaplenjenih pušaka bila je premazana belim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, posle zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak mu pomaže da brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga, istražitelji veruju da je akcija ubistva bila pri kraju, ali se još uvek proverava ko je trebalo da bude meta - kaže sagovornik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Jan 28, 2019 at 11:14am PST

 

On otkriva i da se sumnja da su pevačica i njen prijatelj bili deo kriminalne grupe.

- Dokazi prikupljeni do sada ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga - otkriva on.

Prema rečima sagovornika, zasad se veruje da iz oružja koje je pronađeno u stanovima koje su osumnjičeni koristili nisu izvršene likvidacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Aug 1, 2019 at 7:33pm PDT


- Oružje je novo. Ipak, ono će biti poslato na veštačenje kako bi se videlo da li je i ko još bio u kontaktu s njim - dodaje sagovornik.

Policija je takođe pronašla i više mobilnih telefona i laptop. Osumnjičenima je određeno zadžavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Ona je na Instagramu delila fortogafije sa mnogim poznatim ličnostima iz estradnog sveta, a očigledno je da niko nije mogao da pretpostavi da se bavila kriminalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading