Ovo je Emir koji je osumnjičen za pucnjavu u Novom Pazaru

Autor: Blic, Republika

Hronika

17.10.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom Hadžimujović (28) zbog sumnje da je u četvrtak, oko 15 časova, u centru grada, pucao iz vozila u pokretu na Amina Starčanin (30) i naneo mu povrede noge.

RepublikaFoto: facebook.com/ Emir Hadzimujovic
Emir Hadžimujović

Do pucnjave je došlo u Ulici Stefana Nemanje, pred velikim brojem prolaznika, kada je, prema nepotvrđenim informacijama, Hadžimujović ispalio nekoliko hitaca iz automobila u pravcu Starčanina, pogodivši ga tom prilikom u nogu.

Povređeni mladić prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a prema poslednjim informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Nakon pucnjave, vozilo sa napadačem se udaljilo u nepoznatom pravcu i on je i dalje u bekstvu.

Osim za Emirom Hadžimujovićem policija traga i za osobom koja je upravljala vozilom iz kojeg je pucao, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je automobilom upravljao njegov otac.

Prema poslednjim saznanjima, povređeni Amin Starčanin je sin poznatog novopazarskog biznismena koji je sa braćom devedesetih godina među prvima u Novom Pazaru pokrenuo proizvodnju odeće od džinsa i obogatio se.

 

 

Inače, Emir Hadžimujović se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u jednoj pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan.

U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i naneo mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge.

Motiv zbog kojih je pucao u Amina S. još uvek nisu poznati, mada se spekuliše da su izvesno vreme bili u sukobu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading