OTKRIVAMO: EVO ZAŠTO JE ZORAN UBIO JELENU!

Autor: Srpski telegraf

Hronika

19.09.2017

19:00 >> 19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznanici i prijatelji porodice Marjanović otkrili su da je Zoran bio patološki ljubomoran, da je tukao i maltretirao Jelenu, kao i da se od nje nije odvajao čak ni na njenim nastupima. Prema rečima našeg izvora iz istrage, da je razvod mogući motiv zločina, posumnjalo se nakon što je Jelenina prijateljica ispričala da se pevačica mesec dana pre ubistva posvađala s mužem i otišla od kuće.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Jelena i Zoran Marjanović

- Posle žučne rasprave došla je kod mene. Bila je uznemirena, htela je da ga ostavi, ali bi mu se svaki put vraćala zbog deteta. Poverila mi se da joj je Zoran nakon svadbe obećao da će se odvojiti od njegovih roditelja i živeti sami, ali se to nije desilo. Posle rođenja ćerke Jane selidbu je stalno odlagao. Jeca je insistirala na tome jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice, koja se bavila lečenjem bioenergijom - ispričala je ranije Jelenina drugarica.

Šta je tačno Dačić rekao Trampu i kako to može da se odrazi na položaj Srbije u svetu?

Zašto inspekcija preti rušenjem manastira Tumane u Đerdapskoj klisuri?

Od koji proizvoda koji se prodaju u DM-u otpadaju nokti?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pročitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za sredu 20. septembar kao i na portalu Republika!

Foto: Print

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading