Povređene 3 tinejdžerke u udesu: Jedna vozila s probnom dozvolom i izazvala sudar!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

17.10.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka A.N. (18), njena vršnjakinja J.Đ. i godinu dana mlađa A.M. teže su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 sata na Bulevaru 12. februar u Nišu i zadržane su na lečenju u niškoj bolnici.

Foto: Ilustracija

Do nezgode je došlo jer A.N. koja je upravljala "citroenom" prilikom skretanja sa Bulevara 12. februar u ulicu Aleksandra Medvedeva nije ustupila pravo prvenstva prolaza vozilu "audi" koje joj je dolazilo u susret, a kojim je upravljao četrdesetogodišnji Nišlija.

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra, punoletne devojke su zadržane na Klinici na neurohirurgiju zbog kontuzija glave, a maloletnica zbog iste vrste povreda, na Klinici za dečju hirurgiju. Mladić (18) koji je bio sa njima u automobilu nije povređen kao ni vozač "audija".

Policija je obavila uviđaj, a o nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. Kako saznajemo, A.N. je imala probnu dozvolu i nije smela da vozi posle 23 sata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading