Nagutao se bensedina, rekao ocu JEZIVU rečenicu i krenuo u krvavi pir: Ovo su Dušanove poslednje reči pre ubistva Violete

Autor:

Hronika

14.10.2019

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana ljubavi između Dušana Petronijevića i njegove žrtve Violete Jošić, 19-godišnja devojka je pokušala da raskine vezu, iz zasad nepoznatih razloga. Njen dotadašnji dečko, po svemu sudeći nije mogao da prihvati činjenicu da će ostati bez nje, pa je oko sedam sati ujutru u nedelju kada se nesrećna devojka vratila sa posla nasmrt izbo u porodičnoj kući.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Dušan Petronijević i Violeta Jošić

Dušan je navodno te kobne večeri popio kutiju bensedina i kazao svom ocu da ima "još neki posao da uradi" kao i to da "nije sve završio".

Zbog toga je, prema rečima meštana, od petka konstantno pio i uzimao lekove za smirenje. U svom bunilu i ludosti, u petak je ukrao automobil, njime napravio karambol, a policija mu je izmerila 0.53 promila alkohola u krvi. I tu nije bio kraj njegove ludosti.

Dan kasnije, njegov otac je došao u lokalnu policijsku stanicu govoreći da njegov sin preti da će počiniti samoubistvo. Kada je policijska patrola izašla na teren, dočekao ih je Dušanov otac koji je tvrdio da se sin smirio i da je sada sve u redu. Policija je otišla, a Dušan je nešto kasnije u toku noći, popio kutiju bensedina i izgovorio jezivu rečenicu.

 

 

- Imam još neki posao da uradim, nisam sve završio - kazao je ocu i uputio se ka Violetinoj kući.

Pretpostavlja se da niko nije mogao da posumnja da će presuditi svojoj izabranici.

Ušunjao se u njenu kuću tokom noći, sakrio u sobu i čekao je da se vrati s posla, pošto je radila treću smenu. Kada je ušla u sobu, prema nezvaničnim informacijama, Dušan je odmah krenuo sa sumanutim ubadanjem po telu i vratu.

Naneo joj je između 15 i 20 uboda nožem kojim je prethodno pretio da će sebi oduzeti život.

Videvši šta se dogodilo, Violetin otac je krvavu ćerku stavio u automobil i zajedno sa njenim ubicom se uputio ka domu zdravlja. Međutim, verovatno do velike količine krvi koju je izgubila, preminula je pre nego što je stigla do lekara. Dušan je odmah potom uhapšen u domu zdravlja i pokrenuta je policijska istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading