ŠOK OBRT! Oglasila se pevačica iz Sarajeva: Objavili su da sam ubijena, a ja sam živa i zdrava! Lažna vest mi napravila brojne probleme

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

12.10.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani "Kod amidže" u krugu pijace "Heco", u sarajevskom naselju Stup.

RepublikaFoto: facebook.com/Barbie Milano
Uviđaj na mestu zločina

Prema nezvaničnim saznanjima,istražitelji sklapaju kockice zločina i imaju određene indicije o počiniocu te da se oko njega steže obruč. 

Iz policije je za sada potrvđeno da je ubijena ženska osoba. Nakon što se jutros oko 04.30 časova dogodilo ovo ubistvo, u medijima su krenule spekulkacije o tome ko je ubijena devojka.

Brojni portali objavili su da je reč o Elmi Ganić.

RepublikaFoto: facebook.com/Barbie Milano
Elma Ganić

Brzo se ispostavilo da su takve vesti bile lažne.

Elma je došla vidno uznemirena u redakciju jednog bosanskog medija tražeći da se vest da je na nju pucano demantuje.

- Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje da zvoni. Svi su vidno uznemireni. Lažna vest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme. Svi su nasekirani, ne znaju šta se dešava. Ja dolazim iz jedne veoma ugledne porodice, i na takav način se narušava naš ugled. Od svih koji su objavili tražiću ispravku vesti, jer evo, kao što vidite, niko na mene nije pucao - rekla je uznemirena devojka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading