Misterija: Sa Aleksandrovog profila nestao komentar koji je slutio na zlo

Autor:

Hronika

12.10.2019

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika juče je pisala o tome kako je na Fejsbuk profilu Aleksandra Todorovića, koji je nožem napao svoju devojku Anđelu Simić, a potom se obesio, "najavljeno" njegovo zlodelo. Međutim, tog komentara koji sluti na nesreću više nema.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Aleksandar Todorović

Poslednji post koji je Aleksandar objavio na Fejsbuku bio je njegov selfi na kojem je sebi docrtao đavolje rogove i zacrveneo oči.

Ispod slike je napisao "Zlo u očima", a još bizarniji je bio komentar njegove prijateljice, koji kao da je najavio krvavi pir. "Svako ubije onog kog voli", napisala je ona, a komentar je naprasno dan nakon zločina nestao!

Podsetimo, meštani sela Pečenog pričaju da ovu porodicu prati prokletstvo kroz generacije i u kući gde je izvršen zločin već su se obesili njegov otac i deda.

Žrtva pomahnitalog Aleksandra, Anđela Simić dobila je četiri ubodne rane nožem, a lekari se u Kraljevačkoj bolnici bore za njen život.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Post koji je misteriozno nestao

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading