(VIDEO) U ovoj zgradi u Beču je izboden Srbin (32): Na stepeništu ga krvavog našao Draško, a policija traži ubicu uz pomoć KONZERVI!

Autor: Kurir.rs/Blic/tpknews.com

Hronika

11.10.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stepeništu zgrade u Beču pronađen je izboden Srbin (32), a policija traga za ubicom.

Foto: youtube.com/Großdeutscher Kulturkanal

Nesrećni slučaj dogodio se 2. oktobra uveče, a Srbin je preminuo usled nekoliko ubodnih rana u grudima.

Mrtvog Srbina pronašao je Draško S. koji je pozvao policiju, najpre predstavljajući se kao prolaznik koji ga je zatekao na stepeništu. Kasnije se ispostavilo da se Srbin i taj muškarac poznaju, te je on pomogao istražiteljima državne kancelarije za kriminalističku policiju u Beču u identifikaciji Srbina.

Bečka policija je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju konzervi, tražeći od građana da im kažu gde se u tom delu Beča mogu kupiti takve konzerve.

Kako su preneli austrijski mediji, 32-godišnji Srbin je duže vreme živeo i radio u Beču, a zasad nije poznato na koji način i zbog čega je ubijen. Policija je kod njega u kesi pronašla dve konzerve hrane, a prema prvim rezultatima obdukcije, neposredno pre ubadanja je jeo.

Istraga je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading