ŠOKANTNO OTKRIĆE: JELENA MASAKRIRANA U KADI

Autor: Informer/Republika

Hronika

19.09.2017

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najverovatniji scenario ubistva Jelene Marjanović, kako tvrde policijski inspektori koji skoro 18 meseci svakodnevno rade na istrazi slučaja koji je šokirao celu Srbiju, je takav da ukazuje na jeziva događanja u porodičnoj kući u kojoj je, u kupatilu, nesrećna žena zverski ubijena!

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Inspektori su do ovakvog zaključka došli su analizom svih tragova koje su našli, i prema tim saznanjima, Zoran Marjanović se 2. aprila prošle godine posvađao i potukao sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Onesvestio ju je, a onda je uz pomoć drugih ukućana preneo u kupatilo, gde je nesrećna žena zverski ubijena sa čak 34 udarca u glavu! Nakon toga, Jelenino telo umotano je u ćebe ili tepih i bačeno u kanal pored nasipa u Borči, gde je nađeno sledećeg dana, u zoru 3. aprila.

Upletena cela porodica

Sagovornik beogradskog Informera, jedan od policajaca koji godinu i po dana traga za ubicom, kaže da su svi operativci od samog starta bili uvereni da su suprug Zoran, ali i drugi članovi porodice Marjanović učestvovali u zločinu.

- Povod za svađu najverovatnije je bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće. Zoran ju je u naletu besa udario u glavu i onesvestio. Potom ju je, uz pomoć nekoga od ukućana, odneo u kupatilo. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom haosu, Zoran ili neko od ukućana je dohvatio neki tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi, sve dok je nije ubio.

"Tvrdimo da Jelena nije ubijena u kanalu, već da je tu donesena mrtva" - Nenad Šipka, Centar za forenzička istraživanja (CFI)

Izvor iz policije opisao je i kako je Jelenino telo završilo u kanalu.

- Za sada je teško utvrditi sa siguronošću da li su smrtonosne udarce zadali Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica. Međutim, sasvim smo ubeđeni da su Jelenu potom svi zajedno umotali u neki tepih ili ćebe, a onda su telo odvezli kolima do obližnjeg nasipa, gde je sutradan pronađena u kanalu. Odmah posle zločina, kupatilo su detaljno oprali i očistili "varikinom" kako bi prikrili tragove...

U CFI sumnjaju da je Jelena ubijena dan ranije u odnosu na prvobitno pomenut 2. april

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading