Ovo je Anđela koju je momak zverski iskasapio pa se potom obesio

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

10.10.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvrtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najverovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubijena Anđela S.

- Prizor je bi stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem - rekao je jedan meštanin sela Pečenog.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se obesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

Foto: facebook.com/printscreen

- U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga, rekao je Zoran Petrović iz ovog sela.

Radnici koji rade u obližnjoj mlekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za  da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i videli policajce koji su vršili uviđaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading