Novi detalji: Otkriveno šta je popio dečak koji se onesvestio na ulici u Nišu, ova supstanaca mu je nađena u krvi

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.10.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U krvi dečaka (14) koji je pre nekoliko dana pronađen na ulici bez svesti u Nišu, pronađeno je prisustvo alprazolama, sastojka koji sadrže lekovi koji spadaju u grupu psihoaktivnih medikamenata, prenose mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, šesnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je prodao tablete dečaku (14) je priveden, a izveštaj sa saslušanja prosleđen je tužilaštvu, koje će odlučiti o daljim postupcima.

Četrnaestogdišnjak koji je 5. oktobra pronađen na ulici bez svesti, efikasnim radom niške kriminalističke policije identifikovani su svi akteri ovog događaja kao i diler koji je maloletnicima dostavio opijate.

Dečak je te noći bio napolju sa trojicom drugova starih 13, 15 i 16 godina. Prema dosadašnjim saznanjima, oni su od nepoznatog muškarca kupili marihuanu i tablete koje su konzumirali u toku večeri – izjavio je poznavalac celokupnog slučaja.

Dečak se ne seća ničega, ni kako izgledaju tablete ni koliko ih je popio, kao i gde je bio cele noći i kako je dospeo na mesto na kojem je nađen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading