(FOTO) Pre dve godine pucao Vaviću u noge, a sada su mu "digli" "porše": Republika otkriva ko je bio meta eksplozije na Vračaru

Autor: Republika

Hronika

07.10.2019

16:16 >> 16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil marke "porše" koji je eksplodirao na Vračaru nakon što je na njega bačena bomba koristio je Lazar Vukićević, koji je krajem januara 2017. godine upucao u noge Nikolu Vavića, otkriva Republika.

RepublikaFoto: facebook.com/Lukovic Lea
Policija vrši uviđaj posle eksplozije

Prema našim saznanjima, iako vozilo pripada Vukićevićevom ocu Miloradu, upravo je on taj koji ga je najčešće vozio.

Dalje istraga trebalo bi da utvrdi da li je u ovom slučaju reč o klasičnoj opomeni, ili je pak Vukićević pukom srećom izbegao atentat, s obzirom na to da u trenutku eksplozije nije bio u automobilu.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Vavić
Nikola Vavić

Podsetimo, krajem janura 2017. godine došlo je do obračuna ispred noćnog kluba u centru Beograda. Posle svađe u toaletu između Vukićevića i Nemanje Arsenovića (31) sa jedne, i Miloša Nikolića (27) i Vavića sa druge strane oko neraščišćenih računa iz prošlosti, Lazarević je potegao oroz i pucao Vaviću u noge.

RepublikaFoto: Public
Njemu je bačena bomba na "porše": Lazar Vukićević

Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju se branio ćutanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading