HOROR KOD LESKOVCA: Muškarac našao suprugu (43) obešenu u garaži!

Autor: blic.rs

Hronika

07.10.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesettrogodišnja žena iz Bratmilovca u okolini Leskovca izvršila je u ponedeljak ujutru samoubistvo vešanjem. Njeno beživotno telo, prema nezvaničnim informacijama, pronašao je suprug u garaži porodične kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Motive za ovaj čin, koji je porodicu sa dvoje dece zavio u crno, meštani Bratmilovca ne mogu ni da naslute. Sagovornici su bili su šokirani saznanjem da je njihova komšinica odlučila da sebi oduzme život.

Oni pričaju da su im komšije imale skladan brak, da su oboje bili zaposleni i da su se trudili da svoju decu izvedu na pravi put.

Slučaj je policiji prijavljen oko sedam časova, a o ženi koja je odlučila da sebi prekrati život u ovom naselju imaju samo reči hvale. Opisuju je kao vrednu osobu koja je bila posvećena porodici, poslu i deci.

Ne mogu da veruju da se odlučila na ovakav korak, jer je znaju kao vedru i pozitivnu osobu koja je često govorila o planovima vezanim za uređenje porodičnog doma na čemu je sa suprugom radila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading