Filmska akcije policije u Valjevu: Kada su pronašli marihuanu u autu, mladić je dodao gas

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

05.10.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica mladića uhapšena su u Valjevu kada je u njihovom automobilu pronađeno više od 300 grama marihuane, a jedan od njih je, prilikom pokušaja bega, povredio policajca.

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je lisice stavila Valjevcima S. T. (20) i F. J. (18) iz Valjeva, koje sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanju u promet droge, a F. J. se tereti da je uz to izvršio i krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime, policija je prilikom kontrole vozila "fiat panda" u kome su se nalazili mladići ispod volana pronašla jednu plastičnu kesu sa 327 grama marihuana, a F. J, koji je sedeo na mestu vozača, u trenutku kada je policajac otvorio vrata, startovao je vozilo koje je krenulo unazad i vuklo policajca oko 50 metara.

Tokom kasnijeg pretresa stana policija je kod S. T. pronašla manju količinu marihuane. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading