Neće više moći da glumi u DEČJIM predstavama! Jevtić skinut sa scene po hitnom postupku

Autor:

Hronika

04.10.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored odluke Višeg suda u Somboru kojom je Goran Jevtić osuđen na deset meseci zatvora, u četvrtak veče je u matičnom pozorištu "Boško Buha" glumac igrao u prvoj predstavi "39 stepenika". Do kraja oktobra, Jevtića očekuje još pet predstava na programu "Boška Buhe", u Teatru "Vuk" sredinom meseca jedna, kao i jedna na sceni Narodnog pozorišta. Međutim, kako saznajemo, po hitnom postupku je skinut sa dečje scene!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Goran Jevtić

- Pozorište "Boško Buha" svoju delatnost obavlja i obavljaće u skladu sa zakonom. To će svakako uraditi i u ovom slučaju kada nam sud dostavi pravosnažnu presudu, što je sud u obavezi da učini, a to se još nije dogodilo. Jevtić, takođe, do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već 18, kada je zakazana "Aladinova čarobna lampa" biće zamenjen - napisao je u odgovoru na pitanja Srpskog telegrafa Igor Bojović.

Akademija umetnosti, na kojoj Jevtić radi kao profesor, nije odgovorila na pitanja Srpskog telegrafa povodom osuđujuće presude Goranu Jevtiću do zaključenja ovog broja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading